Bild
Nästa artikel
Vem tar bästa bilden av Bilen?

Vem tar bästa bilden av Bilen?

Fototävling

Nu är det dags att ladda kameran inför sommarens fototävling i Vi Bilägare. I år har vi ett nygammalt tema.

Vi vill att ni skickar in era bästa bilder på temat "Bilen". I Sverige eller utomlands. På motorvägen eller i sandlådan. Hur bilderna ska se ut överlåter vi till er. Juryn kommer som vanligt att premiera fantasifullhet, kreativitet och originalitet. Vi vill gärna ha humoristiska bilder och bilder där det händer något oväntat.

Bilderna får vara fotograferade var som helst i världen bara de lever upp till temat. Det kan handla om en bilutflykt till Mariefred likaväl som en lådbilstävling i Göteborg. Vi ser gärna att ni tolkar temat så fritt ni kan. Det är ni själva som sätter gränserna.

Ni har hela sommaren på er att fotografera och skicka in bilder. Först den 5 september stänger vi brevlådan och börjar granska årets bilder. Vi delar ut tio olika priser till de bästa fotograferna. Förstapriset är bensincheckar för 3 000 kronor. Andrapriset är bensincheckar värda 1 000 kronor.

Reglerna är de gamla beprövad. Alla amatörfotografer är välkomna att skicka in bidrag. Alla bilder konkurrerar i samma klass och det går att delta med såväl svart-vita bilder, färgdior, färgkort samt förstås digitala bilder.

Brev eller e-post
Temat är som sagt "Bilen" och varje deltagare får skicka in högst tre bilder. Bidragen får inte ha varit publicerade och de får inte ha vunnit pris i någon riksomfattande fototävling. Diabilder ska vara monterade och fotografens namn måste stå på varje ram. Glasmonterade diabilder bör förpackas i skyddande emballage.


Skicka med fullt frankerat returkuvert med ditt eget namn och fullständig adress. Det är en förutsättning för att vi ska kunna returnera bilderna. Resultatet av tävlingen kommer att tillkännages i Vi Bilägare under hösten. De vinnande bilderna publiceras samtidigt.

Bidragen bedöms av en jury som består av fotografen Håkan Flank samt Jörgen Persson och Lars Malmström från Vi Bilägare.

Sänd in dina bilder till Vi Bilägare, Box 23 800, 104 35 Stockholm och märk kuvertet "Fototävlingen". Digitala bilder skickas till tavling@vibilagare.se. Märk mejlet med "Fototävling".

Glöm inte att 5 september 2011 är sista tävlingsdagen.

Priser:

1:a pris:
Bensincheckar värda 3 000 kronor.

2:a pris:
Bensincheckar värda 1 000 kronor.

3:e pris:
Bensincheckar värda 500 kronor.

4–10:e pris:
Bensincheckar värda 250 kronor.

Taggar: Nyheter,

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.