Bild
Nästa artikel

Toyota laddar upp för bilsalonger

Nyheter

Ska visa upp flertalet nyheter på bilmässor i Tokyo och i USA i början av januari. Här är detaljbilderna vi fått se hittills.

Toyota laddar upp för bilsalonger

Toyota Avalon
På bilsalongen i Detroit den 15 januari kommer Toyota att avtäcka nya versionen av sedanen Avalon, en bil främst för den amerikanska marknaden. Det blir den femte generationen av flaggskeppet.
 

Toyota laddar upp för bilsalonger

Lexus LF-1 Limitless
På tal om flaggskepp så planerar Toyotas premiummärke Lexus att visa upp ett nytt crossover-koncept på samma bilmässa i Detroit. Lexus LF-1 Limitless är namnet på den högbyggda bil som är designad i Kalifornien.

Toyota laddar upp för bilsalonger

GR Super Sport
Ännu ett koncept och den här gången från Toyotas racingdivision Gazoo. GR Super Sport Concept inspireras av Toyotas medverkan i FIA World Endurance Championship, mästerskapet i sportvagnsracing, som bland annat inkluderar Le Mans 24-timmarslopp.

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
2017-12-19 13:07

Kanske dags för nya Auris och Avensis att visas då. Ny Rav4 bör väl inte heller vara långt bort. För att inte tala om Verso, som också hängt med länge nu. Eller läggs den ner? MPV är ju tyvärr inte så poppis längre... Smart biltyp annars.

#2
2017-12-19 13:19

Hoppas bara att Toyota inte kör med samma sjövilda design som C-HR i sina kommande modeller. Ja, det är trist att MPV verkar gå i graven. Jag har en Verso S, dvs den mindre versionen av stora Verso, och det är en perfekt seniorbil för två personer. Givetvis med CVT, den perfekta automatlådan för oss ickeaktiva och ickesportiga förare!

#3
2017-12-19 15:05

Jag hoppas att designen på C-HR får spridning till andra modeller så de blir lite mer vågade. Tror inte att ev nya Auris eller Avensis visas i varken Tokyo eller Detroit utan i så fall på någon bilsalong i Europa under året. Men jag kan ha fel.

#4
2017-12-19 16:09

Till Rutgers alla modeller mogna för uppdatering (ny modell) får vi väl också lägga Yaris och därmed är nästan hela svenska sortimentet av personbilar med på den listan...:)

#5
2017-12-19 16:51

Jag hoppas att Toyota vågar ta ut designen än mer och bli än mer vågade och på så vis profilera sig och inte bli så slätstrukna.Toyota Mirai, Lexus NX och nya Prius är några exempel på fräsch design.

#6
2017-12-19 17:02

"Toyota laddar upp för bilsalonger"

Det tyder på att man vänd på kappan och går mer all in på el.

#9
2017-12-19 19:57

Två saker är synd när det gäller Toyota Avalon. Att den inte säljs här är den ena. Rymlig och bekväm bil. Det andra är att designen, som på övriga Toyota, har blivit konstig och ful.

#10
2017-12-21 07:40

Det är riktigt och rätt att Toyota ska ta en egen väg och sticka ut vad gäller formgivningen, titta bara på Hondas former på varnande exempel hur man inte ska forma en bil för att locka till sig nya kunder

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.