Bild
Nästa artikel
Nyheter

Sportig specialare av Passat

Publicerad 5 mars 2019
Men Sportscombi R-Line Edition lär inte bli en vanlig syn på vägarna.
Volkswagen gör en vässad kombiversion av uppdaterade Passat, som nyligen presenteras. Passat Sportscombi R-Line Edition kommer att bli ett sällsynt inslag på vägarna, då den endast byggs i 2.000 exemplar. Vad som gör den ännu mer svår att upptäcka är att alla bilar lackas i den grå färgen Moonstone Grey, med svarta detaljer på tak, backspegelkåpor, lister, diffusor och fälgar.
Färgtonen i inredningen är mörk, med sportstolar i svart och pedaler i rostfritt stål. Digitala instrument i förarmiljön är standard, liksom en utvecklad variant av Volkswagens adaptiva farthållare, som kallas Travel Assist. Med hjälp av den beröringskänsliga ratten kan bilen säkerställa att föraren håller händerna där. Andra finesser som ingår är LED Matrix-strålkastare, kamerasystem för överblick runt bilen och anpassningsbar chassireglering.

Alla Passat Sportscombi R-Line Edition är fyrhjulsdrivna och motoralternativen är antingen en diesel på 240 hästkrafter eller en bensinare på 272 hästkrafter.

Orderböckerna öppnar i maj och bilen kommer att säljas i Sverige, men hur många exemplar som tilldelas hit är ännu inte bestämt. 

Diskutera: Vad tycker du om Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition?

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.