Bild
Nästa artikel
Sportig specialare av Passat

Sportig specialare av Passat

Nyheter

Men Sportscombi R-Line Edition lär inte bli en vanlig syn på vägarna.

Volkswagen gör en vässad kombiversion av uppdaterade Passat, som nyligen presenteras. Passat Sportscombi R-Line Edition kommer att bli ett sällsynt inslag på vägarna, då den endast byggs i 2.000 exemplar. Vad som gör den ännu mer svår att upptäcka är att alla bilar lackas i den grå färgen Moonstone Grey, med svarta detaljer på tak, backspegelkåpor, lister, diffusor och fälgar.

Sportig specialare av Passat

Färgtonen i inredningen är mörk, med sportstolar i svart och pedaler i rostfritt stål. Digitala instrument i förarmiljön är standard, liksom en utvecklad variant av Volkswagens adaptiva farthållare, som kallas Travel Assist. Med hjälp av den beröringskänsliga ratten kan bilen säkerställa att föraren håller händerna där. Andra finesser som ingår är LED Matrix-strålkastare, kamerasystem för överblick runt bilen och anpassningsbar chassireglering.

Alla Passat Sportscombi R-Line Edition är fyrhjulsdrivna och motoralternativen är antingen en diesel på 240 hästkrafter eller en bensinare på 272 hästkrafter.

Orderböckerna öppnar i maj och bilen kommer att säljas i Sverige, men hur många exemplar som tilldelas hit är ännu inte bestämt. 

Diskutera: Vad tycker du om Volkswagen Passat Sportscombi R-Line Edition?

Sportig specialare av Passat

Kommentarer

#1
2019-03-05 13:13

Bilmarknadens gråaste modell finns nu även i grått!

#2
2019-03-05 17:58

Läckra stolar, undrar om dom är bakade i tillräckligt hård plast?

#4
2019-03-05 20:19

Inte speciellt imponerad, en gång i tiden hade VW mycket grövre motorer i både Passat och Golf (R32)

#5
2019-03-06 12:23

En Audi RS6 dödare från Wolfsburg, blir inte häftigare än så......

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.