Bild
Nästa artikel
Skiss på ny Kia-crossover

Skiss på ny Kia-crossover

Nyheter

Den fjärde karossvarianten på Ceed kommer ha premiär senare i år.

Kia satsar hårt på att erbjuda en Ceed för alla. Hittills har vi fått se den tredje generationen som femdörrars halvkombi, familjekombin Sportswagon och ProCeed som en "shooting brake". Nu gör Kia klart att man kommer lansera ytterligare en karossvariant. 

– Det finns en biltyp som vi känner mycket starkt förtjänar att vara en ny medlem av Ceed-familjen, säger Gregory Guillaume, designchef Kia Motors Europe. Modellen kommer att spela den roll som behövs för att göra Ceed-sortimentet starkare och ännu mer spännande och mer tilltalande för europeiska bilköpare. Designen blir något helt nytt jämfört med det du sett av Ceed-familjen hittills. Det här blir nästa stora överraskning från Kia.

Med pressmeddelandet skickar Kia en skiss på den nya bilen, för att ge en antydan om dess proportioner och designdrag som är i en mer kraftfull stil. Inget specifikt datum för offentliggörande framkommer, bara att det blir senare under året. 

Diskutera: Vad tror du om en Ceed-crossover? 
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.