Bild
Nästa artikel

Ryssland får biljättar att jubla

Nyheter

Bilindustrin går igenom en mörk period. Men det finns ljusglimtar. Den ryska marknaden får bilfabrikanterna att jubla - och Opel ser sig som det ledande märket i Ryssland.

- Den ryska marknaden har en fantastisk tillväxt. Det är otroligt, säger Carl-Peter Forster, Europachef i General Motors, till tyska Manager Magazin.

Den ryska bilmarknaden växer allt mer. På de sju första månaderna i år har Opel sålt 62 000 bilar i Ryssland, vilket är 4 000 mindre än vad företaget sålde under hela 2007. En ny rekordnotering kommer alltså allt närmare.

En talesman för Opel säger till Automotive News Europe att bilmärket nu är marknadsledande i Ryssland - och Carl-Peter Forster tror att marknaden kan utvecklas ytterligare. Men då krävs förbättringar.

- Det finns en flaskhals hos återförsäljarna i Ryssland. Det är nödvändigt att övervinna detta för fortsätta tillväxten, säger Carl-Peter FOrster.
Taggar: Nyheter
Ryssland får biljättar att jubla

Kommentarer

#1
Viktor
2008-09-08 13:15

det blir mycket bettre!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.