Bild
Nästa artikel
Rolls-Royce visar smyckad specialbil

Rolls-Royce visar smyckad specialbil

Nyheter

Var lägger man värdesaker när man parkerar med suffletten nere? I smyckeskrinet så klart, som denna Rolls-Royce har.

Innan du blir allt för köpsugen är det en sak som måste förtydligas. Rolls-Royce har bara byggt ett exemplar av Rolls-Royce Drophead Coupé med smyckeförvaring. Bilen går att beskåda på accessoarmässan Masterpice, som pågår till och med 5 juli i London.

I bilens handskfack finns ett specialanpassat skrin som rymmer en ring, två örhängen och två manschettknappar från Asprey. Den som öppnar bagageutrymmet hittar dessutom fyra handsydda och måttanpassade resväskor, utförda i bästa tänkbara skinn.

På tröskelstegen finns plattor med texten Masterpice London, men redan färgen avslöjar detta unika exemplar. Det är första bilen att lackas i färgen Mazarine Blue, en av alla 44 000 färger som Rolls-Royce erbjuder. I kupén har några av reglagen och klockans boett fått yta av marmor.

Diskutera: Vad tycker du om Rolls-Royce Drophead Coupé?

Taggar: Nyheter, , Rolls-Royce

Kommentarer

#1
Raymond K
2011-07-03 18:13

Den är dyrare än en Skoda.

#2
2011-07-03 18:30

Själv brukar jag beställa vilken färg jag vill ha på min Rolls .. så varför är färgen given i detta fall?
Nåja, jag vill inte ha smyckeskrinet ändå ... :o)

#3
2011-07-03 23:44

Mazarinblå var ett förjävla bra namn på en färg. Fast passar mer i sammanhanget - Vad har du för bil? - Det är den mazarinblå 740'n därute! (och då åsyftas ej BMW 740i).

;)

I övrigt trevlig historia. Nästan lite åt det laserblå hållet (Volvo T-blå). 80-90-tals-Rollsarna var dock snyggare enligt mig. De senare ser så konstiga ut med sina pyttesmå framlampor och platta front.

#4
2011-07-04 13:07

http://en.wikipedia.org/wiki/Mazarine_Blue

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.