Bild
Nästa artikel
Renault planerar crossover

Renault planerar crossover

Nyheter

I slutet av nästa månad ska bilen visas upp i Moskva.

För att bygga upp intresse är det den sedvanliga dunkla bilen vi får nöja oss med innan bilen har officiell premiär på Moscow International Motor Show som inleds 29 augusti i år.

Trots att bilen är ämnad för att hjälpa Renault att hålla greppet om suvmarknaden i Ryssland, säger biltillverkaren att det här kommer vara en global modell i C-segmentet. 


Diskutera: Är du intresserad av att se vad Renault har planerat för ny bil? 
 
Taggar: Nyheter, Renault

Kommentarer

#1
2018-06-28 15:43

Enligt spionbilder så har denna ett coupé/halvkombi-stuk, typ BMW X6. Plattformen finns det olika uppgifter om, det kan vara samma som Kadjar eller som ryska Kaptur som är en förlängd version av Captur. Den kommer att tillverkas i Ryssland, man kan nog även räkna med att den släpps på marknader i Asien m fl men kanske inte i Europa. I Indien säljs redan Kaptur, dvs den förlängda Captur-varianten som inte säljs i Europa. Verkar vara en väldigt onödig modell...

#2
2018-06-28 18:39

Satsa på lite bättre rening av skräp motorerna som redan finns på marknaden istället! Sämst i test! Skulle aldrig köpa en sådan där fusk miljö marodör!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.