Bild
Nästa artikel

Power Big Meet mot nytt succéår - trots rekordhögt bensinpris

Nyheter

Bensinpriset är rekordhögt. Men det stoppar inte världens största bilträff. Power Big Meet ser ut att bli framgångsrikt även i år.

- Intresset för amerikanska bilar växer enormt, vilket antalet besökare på tidigare bilträffar i år visar. Det är fantastiskt, inte minst med tanke på bensinpriserna både i Sverige och utomlands, säger arrangören Kjell Gustavsson.

Bensinpriset blir allt högre.
Men intresset hos bilentusiaster från hela världen ser ut att hålla i sig. Flera bilträffar har redan slagit besöksrekord i år. Och arrangörerna för Power Big Meet tror på ett framgångsrikt år.

- Power Big Meet är ju störst av dem alla så vi har stora förväntningar, säger Kjell Gustavsson.

Ifjol slog Power Big Meet rekord med närmare 13 000 bilar. Den 3-5 juli är det dags igen - och arrangörerna tror på ett stort intresse, bland annat från USA.

- Jag tror många amerikaner kommer följa oss på plats och på nätet, inte minst tack vare Jay Lenos intresse och hans nyinstiftade pris, säger Kjell Gustavsson.

Ola Andersson
Taggar: Nyheter
Power Big Meet mot nytt succéår - trots rekordhögt bensinpris

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.