Bild
Nästa artikel
Porsche Macan från Playmobil.
Porsche Macan från Playmobil.

Porsche för lilla familjen

Nyheter

Playmobil lanserar Porsche Macan GTS i hästtransportutförande.

Den tyska leksakstillverkaren Playmobil har en serie Porschar i sitt sortiment. En nykomling är en Porsche Macan GTS med vidhängande hästtransport.

I standardutrustningen ingår bland annat underhållningssystem med pekskärmar till baksätena! I paketet får man också med hinder, priser från tävlingar, ridutrustning, barnstol, hästar, hund, resväskor och en frysbox.

Leksaksbilen kostar 753 kronor och rekomenderas för barn från 4 års ålder.

Ack den som vore ung igen...

Kommentarer

#1
2018-03-14 13:16

Med tanke på släpets storlek jämfört med bilens (om man tänker på hur stor en riktig Macan är) lär släpet på sin höjd rymma shetlandsponnies - någon fullstor häst lär inte få plats ;-)

#2
2018-03-14 17:30

"Leksaker" det blir jag aldrig för gammal till.
Två personbilar en omnibuss en lastbil och en motorcykel satta i ett 50-tals scenario, jag brukar sitta o titta på detta...vrom vrooom ööööönnn tuut tuut! Det har jag dock slutat med jaehh... i alla fall öppet.
Jag ser fram emot att införliva lilla barnbarnet till min lilla värld då intresse finns, ett par år till så.. då kör vi!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.