Bild
Nästa artikel

Paris - Hyundai i20 i blickfånget

Nyheter

Bilsalongen i Paris är bara en månad bort. Nu presenterar Hyundai de nyheter som kommer visas upp i salongen. Fokus riktas mot iX55, Santa Fe Hybrid och framför allt i20.

Hyundai i20 är redo för att ersätta sin föregångare Getz. Vid bilsalongen i Paris nästa månad blir det officiell premiär. Hyundai i20 är något större än föregångaren Getz och ska enligt uppgift ha bättre köregenskaper.

På salongen i Paris kommer även en miljöbilsversion av i20 presenteras, under namnet i20 i-blue. Bilen kommer att ha ett koldioxidutsläpp på endast 99 gram per kilometer - och ska dessutom vara optimerad för att minska luftmotståndet.

Hyundai fortsätter den gröna ambitionen i Paris genom att presentera Santa Fe Hybrid. Santa Fes normala 2,4-liters bensinmotor får ett hybridsystem som sänker koldioxidutsläppen till 148 g/km.

Slutligen presenteras även nygamla suven iX55, känd som Veracruz i USA. Den sjusitsiga suven har modifierats för att passa den europeiska marknaden - och är nu redo för en officell presentation.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.