Bild
Nästa artikel

Paris - första bilden på Kiyora

Nyheter

Mazda Kiyora är redo. På salongen i Paris presenteras nykomlingen för publiken - men redan nu kan du få en bild av konceptbilen.

Mazda Kiyora, som japanska betyder ren och äkta, är enligt Mazda en lätt och kompakt stadsbil av nästa generation. Bilen ska kombinera äkta körglädje med stort miljö- och säkerhetstänkande.

Mazda Kiyora har försetts med nästa generation fyrcylindriga direktinsprutade bensinmotor och det så kallade Stop- and Go-systemet, som ger Kiyora en låg bensinförbrukning och samtidigt låga utsläpp av koldioxid.

Kiyora är byggd på en helt ny platsform och använder Mazdas designtema Nagare - vilket enligt företaget ska förbättra aerodynamiken och minska bränsleförbrukningen.

Mazda Kiyora får på Paris-salongen sällskap av fler världspremiärer från företaget. En uppdaterad Mazda MX-5, en Mazda6 med Mazdas helt nyutvecklade 2,2 liters turbodieselmotor och en Mazda2 med en 1,6 liters dieselmotor.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.