Bild
Nästa artikel
Opel-konceptet som visar märkets nya ansikte
Opel-konceptet som visar märkets nya ansikte

Opel-konceptet som visar märkets nya ansikte

Nyheter

Opel GT X Experimental är konceptet som ska ge en antydan om märkets framtid och har redan nu förhandsvisats.

Efter att ha varit med i Groupe PSA i ett år gör sig Opel redo att visa en antydan om hur kommande bilar kommer att se ut. Med nyckelord som tysk, lättillgänglig och spännande har konceptet GT X Experimental utvecklats. Konceptet presenteras i sin helhet först senare i år, tills dess får vi hålla tillgodo på denna förhandsvisning av fronten.

- Vårt varumärkeskoncept illustrerar våra värden på ett självsäkert sätt. Traditionella egenskaper såsom tysk ingenjörskonst, precision och kvalitet kommer att få sällskap av spännande och innovativa idéer. GT X Experimental är ett uttryck för allt detta, förklarar Opels CEO Michael Lohscheller.

Mer specifikt är konceptet en antydan om hur bilarna kommer att se ut från mitten av 2020-talet, det blir den första bilen som bär Opels nya "ansikte" 

Diskutera: Hur tycker du den nya fronten ser ut? 
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
2018-08-02 12:58

Snygg! Gav mig lite Opel Manta A 1900 SR vibbar, vilket jag gillar.

#2
2018-08-05 23:02

Svart motorhuv vore ju en ide att ta tillbaka igen, det är ovanligt och passar just ovanligt snyggt med denna front.
https://www.youtube.com/watch?v=OBkwF5M9MkI

#3
2018-08-15 15:01

Mer karaktär och skarphet än dagens, så jag är försiktigt positiv. Och lär passa bra på elbilar som inte behöver luftinsläpp i fronten. Opel behöver ett nytt formspråk, men det behövs mer än bara en ny front. Vi får se hur resten av formerna utvecklar sig.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.