Bild
Nästa artikel

Officiell: Mitsubishi Outlander GT Prototype

Nyheter

Bilsalongen i New York bjuder på flera intressanta nyheter. Bland annat visar Mitsubishi upp nya Outlander GT Prototype.

Mitsubishi Outlander blir allt äldre. Därför är det intressant att Mitsubishi visar upp prototypen GT i New York. En hel del talar för att konceptet kommer att ligga till grund för det ansiktslyft som väntar Outlander-modellen.

Outlander GT Prototype har bland annat utrustats med ny front, framskärmar och sidotrösklar. Även interiören har fräschats upp. Under motorhuven finns en 3,0-liters V6-motor som ger 230 hästkrafter. Dessutom ska vridmomentet vara större på lägre varvtal.

Återstår att se om GT:s något aggressiva design följer med när det är dags att ansiktslyfta Outlander.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Saabnisse
2009-04-14 22:23

Ett av de fulaste trynen som visats!

#1
Lasse J
2009-04-16 12:51

ALELION?????
Nä, slumra vidare!

#1
Mitsunisse
2009-04-17 01:00

SAABNÏSSE har fel, det fulaste trynet är ju på senaste 9 5:orna, dom med kromblafforna. På svarta bilar....jag bara ryser...

#1
Lasse J
2009-04-17 21:00

Ungefär samtidigt som Alelion Batteries AB i Nödinge presenterar ett synnerligen intressant elbilsprojekt i samarbete med en av europas största biltillverkare, föredrar redaktionen att slå ett slag för ännu en otidsenlig dinousar, som sannolikt inte en människa på jorden behöver.
Slumra vidare!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.