Bild
Nästa artikel

Nypremiär för webb-tv

Nyheter

I höstens första avsnitt testar vi Peugeot 3008 och träffar politikern som yrkar på totalförbud mot dubbdäck.Missa inte heller vår nya tittartävling.

Välkommen till en ny säsong av Vi Bilägares webb-tv. Under hösten kommer vi fortsätta att testa bilar, granska trafikfrågor, bjuda in intressanta gäster och belysa aktuella konsumentfall - allt på vibilagare.se, och allt helt gratis.

Mycket nöje.

Avsnitt 1, 23 september:
Vi testar Peugeot 3008 och träffar politikern som yrkar på totalförbud mot dubbdäck. Missa inte heller vår nya tittartävling.
Klicka här för att se Avsnitt 1.


Tittartävling:
Mejla
svaret på frågan som ställs i programmet till adressen
tavling@vibilagare.se. Vi behöver ditt svar senast onsdag den 30
september. Första pris är en högtryckstvätt från Kärcher.

Diskutera: Vad tycker du om premiäravsnittet? Kan du tänka dig en Peugeot 3008 och vad tycker du om totalförbud mot dubbdäck?
Taggar: Nyheter
Nypremiär för webb-tv

Kommentarer

#1
Tobbe
2009-10-01 14:02

Totalförbud mot dubbdäck håller inte tyvärr. Låt bli att salta vägarna så det blir ett snötäcke som dubbdäcken får arbeta på, och förbjud dubbfria däck istället. Dubbarna kommer rugga upp snötäcket och ge fäste, saltet som är sådan miljöpåverkan försvinner och därmed också rostproblemen samt att beläggningen på vägarna kommer inte slitas när man ändå kör "ovanpå" vägen, på snön.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.