Bild
Nästa artikel
Nya Mitsubishi Outlander ska ha uppdaterats på 100 punkter.
Nya Mitsubishi Outlander ska ha uppdaterats på 100 punkter.
Nya Mitsubishi Outlander ska ha uppdaterats på 100 punkter.
Nya Mitsubishi Outlander ska ha uppdaterats på 100 punkter.
Nya Mitsubishi Outlander ska ha uppdaterats på 100 punkter.
Nya Mitsubishi Outlander ska ha uppdaterats på 100 punkter.

Nya vassare Mitsubishi Outlander

Nyheter

Uppdaterade Mitsubishi Oulander är här i ny kromglänsande förpackning. Bland nyheterna finns styvare chassi, förbättrade köregenskaper och tystare kupé.

Nya Mitsubishi Outlander är en rejäl uppdatering av tidigare modellen snarare än en helt ny bil. Förutom den vassare designen ska bilens plattform styvats upp för att tillsammans med nya stötdämpare ge bättre vägegenskaper.
 
Outlander har även fått elektromekanisk servostyrning, en omarbetad bakre differential och en uppdaterad steglös CVT-automatlåda. Om det blir några nyheter när det gäller motoralternativen återstår att se.
 
Bilen har fått tjockare glas i de bakre rutorna och tjockare isolering i kupéns bakre delar. Nya Mitsubishi Outlander har än så länge bara LED-ljus i varselljusen och i bakljusen medan strålkastarna skiner med konventionella halogenlampor.
 
Diskutera: Vad tycker du om Mitsubishi Outlander 2015?
Nya vassare Mitsubishi Outlander
Nya vassare Mitsubishi Outlander
Nya vassare Mitsubishi Outlander
Nya vassare Mitsubishi Outlander
Nya vassare Mitsubishi Outlander
Nya vassare Mitsubishi Outlander

Kommentarer

#1
2015-04-05 11:57

Den är väl som andra Suv, inte direkt snygg precis men kommer väl att hitta en del kunder. Måste poängtera att jag inte talar för alla andra människor nu utan detta är min egen åsikt, bara så att det inte blir missförstånd.

#2
2015-04-05 12:11

Lexus design är ju betydligt mer spännande och nyskapande som gör att den sticker ut ur mängden än denna, vilket också varit poängen med den. Speciellt jämfört med denna Mitsubishi. Även om man gjort ett tappert försök med grillen....

Om denna Outlander kommer som plug-in hybrid som sin föregångare så hittar den säker köpare som föregångaren gjorde. Man får väl betrakta denna som en facelift. Säkert en utmärkt bil med hög kvalitet.

#3
2015-04-05 13:49

Näe nyskapande är den inte utan snarare konservativt elegant och jag ser herrgård o häst framför mig så den kan nog bli populär.

Stolarna är dock inte alls i klass med det yttre, väldigt japansk, de ger helt säkert noll stöd åt kroppen.

#4
2015-04-05 14:37

Modellen innan (som hade syskonmodeller från Peugeot och Citroën), ser fortfarande modernare ut än denna.

#5
2015-04-06 13:04

Usch, varför lägger man inte ner dessa SUV's. Opraktiska och bränsletörstiga. Åkte en Volvo XC60 AWD med D4 motor i påskhelgen, blev sjösjuk och mådde illa av att åka den.Väldigt trång invändigt i förhållande till storleken, enda fördelen var att det var bra takhöjd...vilket tyvärr bara mycket långa personer (över typ 210 cm i längd) kommer att dra nytta av. Att sedan accepterar en bränsleförbrukning på 0,72 liter/mil (diesel) på landsväg kan jag inte heller förstå?, motsvarar nästan 1 liter/mil om det varit bensin motor. Varför köper man en SUV??, kom inte dragandes för att man sitter högt, det finns vanliga bilar som är lite högre eller MPV modeller. De är inte heller snygga och jag tycker det nästan är patetiskt. Många byter tyvärr ut sina bilar mot dessa monster och passar också på i samma veva på höja sin bränsleförbrukning rejält. (antagligen 200-400 liter/2000 körda mil).

#6
2015-04-06 13:25

Jag tycker den har blivit klart snyggare, men jag gillar inte den trista inredningen.
En av sönerna har en Outlander sedan tre år, som nu ska bytas ut, Han klagar just på hög bränsleförbrukning (men det har visat sig bero mycket på hur man kör!), vinglighet (man måste upp över 130 innan den blir stadig påstår han!), men samtidigt är det den enda bil han haft som aldrig haft ett enda fel.

#7
2015-04-06 16:53

Din son kanske inte kör så mycket, men det går inte att komma ifrån att en klump på nästan 2 ton och högt luftmotstånd och fyrhjulsdrift driver upp förbrukningen högst avsevärt. En SUV kommer aldrig att bli energieffektiv. Jag förstår inte vitsen att köra omkring i ett sådant fordon till vardags om man inte måste. En vanlig personbil är överlägset bäst på vanliga asfalterade vägar. Körde 75 mil i påsk och min kombi drog 0,58 liter/mil (bensin) på denna sträckan, mest landsväg och motorväg. Höll väl hastighetsgränserna ganska mycket, max 5 km/h över. Någon mil var också inne i stadsmiljö. Säg den SUV som kommer ner i de nivåerna? Observera att det är en bensin motor jag har.

#8
2015-04-06 20:46

hx30, jo han kör en hel del, men det finns inte så många vanliga sjusitsiga fyrhjulsdrivna personbilar som passar in.
Nu har han fått lite ändrade förhållanden och letar efter en normal kombi, jag har skrivit om det på forumet.

#9
2015-04-07 15:30

Om man behöver 7 platser så förstår jag inte varför man inte köper en MPV istället, så mycket mer praktiskt än en SUV. En MPV lastar dessutom mer än en SUV och antagligen drar den mindre också (lägre vikt) och smalare däck mm.

#10
2015-04-09 00:05

Bortsett från grillen, som inte verkar bestämt sig för vilket uttryck den ska ha, så gör krombjäfset och linjerna i övrigt att intrycket blir ett gammalt jänkarjärn.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.