Bild
Nästa artikel
Nyheter

Nya tider – ny sajt!

Publicerad 2021-06-02 10:26 (uppdaterad 2021-06-02 10:54)
Vi Bilägare har lanserat en ny sajt som blir enklare, snabbare och smidigare.

Välkommen till Vi Bilägares nya sajt!

För att ytterligare möta det ökade behovet av seriös motorjournalistik i digitala kanaler har vi valt att lansera en ny och kraftigt uppdaterad version av Vi Bilägares hemsida. Tanken är att materialet skall vara mer lättillgängligt än tidigare – oavsett vad du läser sidan på – och att du som läsare enklare skall hitta det du söker.

Under de gångna åren har sidans popularitet ökat lavinartat och platsen är nu en självklar källa för hundratusentals fordonsägare som söker trovärdiga och väl underbyggda artiklar som rör bilägandet. Långtester, bil- och produkttester och djuplodande artiklar som rör bilägandets ekonomi, säkerhet och miljöpåverkan är endast ett par klick bort för dig som är Premium-medlem.

Att bygga och uppdatera en sida med tiotusentals artiklar är dock en komplex historia. Vår förhoppning är att allt skall fungera enligt plan, men är också medvetna om att saker kan ha missats under resans gång. Ser du något som inte verkar vara som det ska, eller kommer på ytterligare förbättringar – hör gärna av dig till vår digitala redaktör Erik Söderholm på mejladressen erik punkt soderholm snabel-a okforlaget punkt se.

Vi vill att sidan ska vara så bra som möjligt för dig, så din feedback är både uppskattad och viktig för oss.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.