Bild
Nästa artikel
Ny teaservideo på de eldrivna Hummer-modellerna

Ny teaservideo på de eldrivna Hummer-modellerna

Nyheter

GM bekräftar också att elpickupen som ska utmana Teslas Cybertruck kommer ha världspremiär redan i höst.

General Motors gick i början av året ut med att man skulle väcka liv i det insomnade varumärket Hummer. Först ut blir en eldriven bil pickup som fått namnet  GMC Hummer EV. Senare kommer också en SUV att presenteras. 

Pickupen som är tänkt att utmana Teslas Cybertruck ska ha en imponerande effekt på 1 000 hästkrafter och klara en acceleration till 60 mph (96 km/h) på tre sekunder. Batteripacket sträcker sig från 50 till 200 kWh.

 

Ny teaservideo på de eldrivna Hummer-modellerna

Nu berättar GM att GMC Hummer EV kommer att avtäckas under hösten i år med produktionsstart hösten 2021. Några exakta datum är ännu inte satta. Premiär för suven kommer ske närmare lanseringsdatum.

Ny teaservideo på de eldrivna Hummer-modellerna

I videon får vi också veta att bilarna kommer med två funktioner som kallas ”Adrenaline Mode” och ”Crab Mode”. Exakt vad dessa funktioner innebär återstår att se men det finns spekulationer om att ”Crab Mode” skulle kunna innebära att bilen på något sätt kan röra sig i sidled. Filmen kan du se nedanför.

Diskutera: Vad tycker du om den eldrivna Hummern?
 

Taggar: Nyheter, Hummer

Kommentarer

#1
2020-07-30 21:19

Det behövs många batterier för att få en Hummer, att ha lång räckvidd.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.