Bild
Nästa artikel

Nissan satsar på Pride-festivalen

Nyheter

Nissan och Nissan-återförsäljaren Mobility Motors går in som partner i årets Stockholm Pride-festival - och kommer att utse "Mr/Ms Crossover".

- Det är andra året som vi medverkar i Stockholm Pride. I år satsar vi större och Nissan Nordic backar upp oss. Vi kommer att delta i paraden, ha en egen lounge i Pride Park och vi har riktigt bra erbjudanden på Nissanbilar i anslutning till Pridefestivalen, säger Eric Roelofsen, VD på Mobility Motors.  

Nissan har också tillsammans med Pride skapat tävlingen "Mr/Ms Crossover", som hämtat sin inspiration från Nissans satsning på crossover-bilar.

Tävlingen riktar sig enligt Nissan till en person som är "fast besluten om att få ut det bästa ur livet" och som "kan ta det bästa av två världar och göra något unikt av det" och kommer att avgöras av en jury bestående av representanter från Nissan, Pride och "Bonde-Peter" från Bonde söker fru.

- Crossover innebär att ta det bästa från två världar och skapa något ännu bättre.  Vår Nissan Qashqai är en kombination av en praktisk SUV och en sportig personbil, och står för uttrycksfull design, många innovationer och en härlig körupplevelse. Mr/Ms Crossover är en person som också utmanar konventioner och är fast besluten att få ut det bästa av livet, säger Helena Turkel, Sverigechef på Nissan Nordic Europe.

Diskutera: Hur kommenterar du Nissans satsning?
Taggar: Nyheter
Nissan satsar på Pride-festivalen

Kommentarer

#1
Lägerleffe
2010-07-22 15:47

Ett smart, intelligent, roligt och modigt grepp som känns helrätt både i hjärta och hjärna. Jag lyfter på hatten och hoppas på bra mottagande och utfall.

#1
Lägerleffe
2010-07-23 04:04

Jag hade en gång en Nissan Prairie. Den rymde min fru och mig plus våra två av oss själva traditionellt gjorda barn plus semesterbagage. Som i en rullande campingstuga helt enkelt. Har aldrig haft bättre bil (flexibel, intelligent, snål, hållbar, rymlig och bekväm) - tills rosten tog den.

#1
Tobbe
2010-07-23 16:27

Lägerleffe: Jag vet precis vad du menar. Nissan gör roliga och bra bilar men rosten äter upp dom för fort, det är synd.

#1
S-E S
2010-07-23 21:28

Alla sätt är bra utom de dåliga.

#1
Jes
2010-07-24 01:53

Skulle vara kul att veta om Nissan skulle gå in som partner i en eventuell festival för oss med konventionella böjelser.

#1
S-E S
2010-07-24 19:04

Tror inte det JES. Nästa modell lär bli Nissan Pride Rainbow med förstärkt bakvagn.

#1
Seken
2010-07-24 22:40

Ja du JES. För oss med konventionella böjelser? Att vara extremt bilintresserad, fast man lämnat både barndom och tonår är ju visserligen vanligt (och därmed konventionellt). Men i högsta grad perverst.
Jag har sjukdomsinsikt, men det verkar du sakna.
Att vara attraherad av människor av ens eget kön, är ju extremt friskt, jämfört med att vara bilnörd.

#1
Jes
2010-07-26 21:38

Inte ens en festivalbil för homofober?
Nåväl, finns ju massor av bilar att välja på för oss .. "en karl luktar diesel" :o)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.