Bild
Nästa artikel
Nyheter

Mitsubishi Pajero får ansiktslyft

Publicerad 2 november 2011 (uppdaterad 2 november 2011)
Mitsubishi kommer att lansera en ansiktslyft Pajero modellår 2012. Förändringarna kommer dock bara att vara designmässiga.

Några av nyheterna som kommer att möta köpare av ansiktslyfta Mitsubishi Pajero, som lanseras under modellår 2012, är 18-tums aluminiumfälgar och en ny grill. Modellen kommer också att utrustas med bland annat lackad störtfångare, svart takreling och underkörningskydd.

Mitsubishi Pajero är en terrängbil med fyrhjulsdriftsystemet Super Select, individuell hjulupphängning och aktiv stabilitetskontroll. Bilen har också ett system som tar kontroll över inbromsningen om ett hjul skulle förlora fästet i kraftiga nerförsbackar.

Mitsubishi Pajero lanserades för första gången 1982.

Diskutera: Vad tycker du om Mitsubishi Pajeros ansiktslyft?

Kommentarer

#1 • 2 november 2011
Mistro

Pajero må vara Mitsubishis skrytbygge med all rätt men alla anser inte
att en stor,tung och törstig SUV för +500.000kr andas modern tid.
Hur man tänkte på det styrelsemötet där det bestämdes att man inte behöver några kombimodeller i B,C eller för den delen D-segmentet är nog oklart.
Men sedan man valde att ta bort även Grandis så ser modellprogrammet än konstigare ut och varför ett sådant motstånd till Diesel och Miljöbilar under en sådan lång tid?
Det är inte svårt att förstå att försäljningen har störtdykt då det inte finns några lämpliga modeller för barnfamiljerna.
Något räddade man kanske utav småbilsköparnas gunst då man långt om länge miljöklassade den nu åldersstigna Colten men vem köper en Lancer idag då en kombimodell saknas?
ASX ser trevlig ut men erbjuds inte med Automatlåda,..däremot med 4Wd och en massa utrustning som gör bilen dyr men inte rymligare.
Anledningen att det nu igen säljs fler bilar är den nya garantin men det går knappast att leva på den hur länge som helst utan vettiga bilar.
Vill man ha en ny och vettig bil ifrån Mitsubishi så blir det som jag inledde med: Dyrt och icke miljövänligt alltså inte direkt 2011 .....Synd!

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.