Bild
Nästa artikel
Designstudier på L200 och ASX ska visas i Genève.
Designstudier på L200 och ASX ska visas i Genève.

Mitsubishi laddar upp för Genève

Nyheter

Ska visa koncept baserade på ASX och L200 på bilsalongen i mars.

Mitsubishi tar med sig två designstudier till sin monter när bilsalongen i Genève drar igång i mars. I pressmeddelandet säger Mitsubishi att man siktar på ”urbana äventyr” och släpper samtidigt en dunkel bild på specialversionen av crossovern ASX och pickupen L200.
 
Diskutera: Vad tycker du om ASX och L200?

Kommentarer

#1
2016-02-04 09:03

Mitsubishi känns bra ointressant. Inte en enda modell som håller måttet.

#2
2016-02-04 15:55

Har du kollat PHEV Japsen?

#4
2016-04-27 19:11

@ japsen. Kolla in en Mitsubishi Evo, den håller måttet.

#5
2018-11-13 07:58

Mitsubishi har långa produktcykler, väldigt långa med dagens mått mätt. När de dessutom känns lite omoderna från början så blir ju akterseglingen ännu tydligare när bilarna är gamla.
Enda undantaget är väl Outlander PHEV som trots att den är baserad på en gammal modell ändå saknar direkt konkurrens vilket troligen är det som räddar Mitusbishis bildivision i Europa just nu.
Jag jobbade ett tag på en verkstad för Mitsubishi och noterade då en annan sak till deras nackdel, servicekostnaderna var väldigt höga i jämförelse med alla andra märken vi hade. Detta trots gammal teknik...
Dock håller de ju generellt bra kvalité som de flesta japaner, men då finns det andra märken jag skulle välja före...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.