Bild
Nästa artikel
Maserati finputsar Ghibli
Maserati finputsar Ghibli
Maserati finputsar Ghibli
Maserati finputsar Ghibli

Maserati finputsar Ghibli

Nyheter

Efter fyra år får den italienska sportsedanen en uppdatering och ett tilläggsnamn.

Ansiktslyfta Ghibli har en ny bakre och främre stötfångare. För att efterlikna syskonet, den nya suven Levante, har grillen med kromdetaljer omdesignats.

Ghibli heter nu också GranLusso och för att göra det extra tydligen finns namnet på sidorna av bilen. Andra nyheter i är adaptiva LED-lampor.

Maserati har också stoppat i avancerade förarhjälpssystem i bilen, för att förbereda den för en värld av autonom körning. Exakt vilka system det rör sig om berättar Maserati på Chengdu Motorshow i Kina, som går av stapeln nu i helgen.
 
Diskutera: Vad tycker du om Maserati Ghibli?
 

Kommentarer

#1
2017-08-25 19:10

En helt onödvändig företeelse.

#2
2017-08-25 22:21

Javisst S-ES, men det är det ju mängder av bilar som är.
Men den ser ju ändå snygg ut som de flesta italienska bilar gör!

#3
2017-08-26 16:31

Snyggaste fyrdörrars sedanen på marknaden? Iaf topp tre. Och hade jag bara ekonomin så skulle det stå en Ghibli i mitt garage i färgen blu emozione och med mörkbrun eller röd helläder-inredning.

#4
2017-08-27 16:59

Citat från provkörning: "Och visst sjunger de 410 hästarna i V6:an mustigt, men när jag kört en stund önskar jag att de skulle dämpa sig en smula. Decibelnivån är påträngande, värst runt 90–100 km/tim då hela motorpaketet verkar komma i självsvängning och dånet trycker in trumhinnorna."

Inte en bil för mig. Synd, den har säker många positiva sidor.

#5
2017-08-27 21:37

Får bara Mazda framför mig när jag tittar på denna Ghibli.
En stor Mazda.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.