Bild
Nästa artikel
Många lyckades identifiera bilarna

Många lyckades identifiera bilarna

Rätta svar

Vilka bilar var det som stod på parkeringsplatsen utanför Motell Vätterleden? Många gissade rätt. Här är de rätta svaren.

Nyligen testade vi läsarnas bilkunskaper med en som vi tyckte ”svår” bilfråga. Redan under de två första dagarna kom det in över 100 svar och väldigt många läsare hade alla rätt. Vi är mycket imponerade av alla experter bland läsarna.

Två av de sex bilar man skulle identifiera på bilden vållade dock en del problem. Dels en Vauxhall Victor och därefter en Chevrolet Impala. Vauxhall Victor tillverkades 1957 till 1978 och bilen på bilden är troligen en VX 4/90. Sen följer en Volvo Amazon, två Opel Rekord och slutligen en PV 544.

Bokpris till Lars Jansson i Norrtälje som var snabbast med rätt svar och han har dessutom vågat sig på att gissa vilka årsmodeller det handlar om. Bokpris är på väg till honom.

Och du har väl inte missat vår nya gissningstävling? Där är utgångspunkten ett fotografi från bilkyrkogården i värmländska Båstnäs. Klicka här för att se bilden.

Taggar: Nyheter,

Kommentarer

#1
2011-10-06 11:22

.. och så står det en Scania där borta också! *pekar* :-)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.