Bild
Nästa artikel
Kryptisk ljudnyhet från Volvo

Kryptisk ljudnyhet från Volvo

Nyheter

Ljudsnutt har publicerats på biltillverkarens sociala medier med texten: ”Det här kan vara ljudet från ditt framtida åk”.


 

Den korta videon, som visar ljudstaplar röra sig samtidigt som man hör en futuristisk ljudslinga, publicerades nyligen på Volvo Cars Facebooksida och Instagram. Med finns texten: ”This could be the sound of your future ride. What do you think it's saying? #360c”.

Det rör sig alltså om en ljudeffekt som tillhör ett framtida transportmedel från Volvo Cars och att det har något med benämningen “360c” att göra. Sedan klippet publicerades har kommentarsfälten fyllts av vilda gissningar och Volvo har i sina svar gett några fler ledtrådar.

Till exempel är det många som tror att det är uppstartsljudet från en kommande elbil, varav Volvo har svarat: ”Elbilar är spännande, men vi tittar ännu längre in i framtiden. Vad tror du kommer att vara nästa stora grej?” Många förslag handlar också om något självkörande och här svarar Volvo uppmuntrande. 

Diskutera: Vad tror du att Volvo planerar?

Taggar: Nyheter, Volvo

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.