Bild
Nästa artikel

Korv med bröd populärast på macken

Nyheter

Korv med bröd är förstahandsvalet för många bilister på drivmedelsstationen. Och de vill helst äta den med sportprofiler och en kunglighet.

Enligt en undersökning av OKQ8 och YouGov väljer 34 procent av de svarande korv med bröd som matalternativ på bensinmacken. Mest populär är korven i norra Sverige, där den är förstahandsval för 45 procent.

Bilisten äter helst sin måltid i bilen och majoriteten av de över tusen personer som tillfrågades skulle vilja ha Kronprinsessan Victoria som middagssällskap.

Andra populära personer att dela korven med är Zlatan Ibrahimovic och Charlotte Kalla.
 
Diskutera: Vad äter du helst på bensinmacken?
Topplista: Det här äter vi helst på bensinmacken

1. Korv med bröd
2. Smörgås
3. Baguette
4. Sallad
5. Sandwich
6. Frallor
7. Wienerbröd
8. Pastasallad
9. Hamburgare
10. Pizza/pizzaslice
11. Bröd

Kommentarer

#1
2015-07-29 17:32

Skönt att man slipper stå och vänta på alla korvätare i kön som inte vet om de skall ha stark eller mild senap, bröd eller mos eller om de skall ha det ena eller det andra, för nu kan man bara tanka med kort där så man behöver inte ens gå in på macken här hemma längre och det är mycket sällan jag gör det.

#2
2015-07-29 17:47

Statoil skriker ut "varmkorv för 10:-" men det är ju bara ett korvbröd med en ynka liten prinskorv. Inget bra alternativ.

#4
2015-07-29 18:37

Jag undrar hur länge de där svettiga korvarna får ligga på grillen, de ser inte aptitliga ut.

#5
2015-07-29 22:01

Det var då det. Då var korvmojjen där man tjackade korv och bensinstationen var BENSIN-station!
Men världen är uppochned! Nu säljer BENSIN-stationen korv och korvmojjen är nästan utdöd. (Beror på om man nu kan kalla ett hamburgerhak för korvmoj? Trodde inte det.)
Idag har vi tom. Bensinstationer där man bara kan tanka på kort, medan stationsbyggnaden säljer choklad och korv. Men ingen bensin (Fagersta tex).
Snart försvinner väl olje-hyllan på bensinstationen och ersätts med barnmat.
Hur länge till kommer det att gå att fylla på luften i däcken där?
Jaja, ännu har jag inte sett några tiggare på mina bensinstationer, det är ju alltid något...

(Nej jag postar inte dubbelt, det blir bara så)

#6
2015-07-30 11:31

Snart ser vi väl nya stationer med skylten "Statkorv"?

#7
2015-08-01 07:19

Med tanke på alla Älgolyckor på vägarna där jag bor, så borde dom börja sälja Älg med bröd så att man får en rejäl måltid istället för den lille aptitretaren korv.

#8
2015-08-01 17:39

De har fina menyer men det enda de har färdigt är halvkokt korv i ett torrt bröd. Vill man ha från menyn får man vänta i evigheter.
Annars delar jag helst korven med min fru.

#9
2015-08-04 22:22

Hej Kjell där överdrev du allt lite med prinskorvsstorleken. Men den var och är liten i förhållande till en vanlig korv med bröd, inget snack om saken ! Jag blev i alla fall klart besviken när jag köpte en. Ser att du fått 6st tummen ner, undrar vad dom jobbar.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.