Bild
Nästa artikel
Bakdelen på kommande Jaguar E-pace.
Bakdelen på kommande Jaguar E-pace.

Jaguar E-Pace småsyskon till F-Pace

Nyheter

Jaguar spinner vidare på suvarna. Innan helt eldrivna I-Pace kommer nästa år dyker en kompaktare version av F-Pace upp.

Jaguar är sparsam med informationen till nya E-Pace. De har offentliggjort en detaljbild på baken och berättar att suven, som blir mindre än F-Pace, har premiär den 13 juli. Jaguar skriver i pressmeddelandet att den kommer att kombinera sportbilsdesign med suvens praktikalitet. Den kommer att vara fyrhjulsdriven och utrustas med diesel- och bensinmotorer.

Jaguar fortsätter därmed på den inslagna vägen att satsa på suv. F-Pace har redan visat sig vara en framgång, märkets första suv bidrog till att försäljningen ökade med 83 procent förra året. I-Pace ligger i startgroparna: 2018 börjar den helelektriska suven tillverkas. Och så har vi nu tredje suven, E-Pace.
 
Diskutera: Vad tycker du om Jaguars suv-planer?
 

Kommentarer

#1
2017-06-22 08:59

Det är väl bra om de kan tjäna pengar så att de kan utveckla fler vackra bilar. Jag skulle kunna tänka mig en elektrisk F-type.

#2
2017-06-22 09:53

Svårt att kommentera en bil som inte finns än, men en allmän kommentar är att jag tycker det är positivt med "downsizing". Jag tror på mindre och rymliga bilar framför stora och svulstiga.

#3
2017-06-22 18:33

Håller med dig Raphael. När bilen väger uppåt 2 ton, så kan det nästan kallas lätt lastbil. Eldrivna fordon kommer att väga tack vare batterierna så det gäller att hålla nere vikten ifrån början.

#4
2017-06-23 14:06

Låter som en perfekt pensionärsbil.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.