Bild
Nästa artikel
Ingen Saabrusch till Volvo

Ingen Saabrusch till Volvo

Nyheter

Trots Saabs problem märkte inte Volvo av någon särskild ökning i antalet ansökningar från Saabanställda inför semestern.

När Volvo genomförde nyrekryteringar inför semestern märkte man ingen ökning av ansökningar från Saabanställda. Detta trots rådande situation på Saab, där produktionen stått i stort sett still sedan i april.

– Vi har Saabanställda bland ansökningarna lika mycket som anställda på andra företag. Vi har inte haft någon speciell ökning med tanke på situationen på Saab, säger Stefan Elfström, presstalesman för Volvo, till Vi Bilägare.

I slutet av maj tillkännagav Volvo att man var tvungna att nyanställa för att kunna möta den ökade efterfrågan på Volvobilar. Behovet var på 600 nyanställda till Volvos fabriker i Olofström, Torslanda, Floby och Skövde.

Diskutera: Vad tror du om Saabs framtid?

Taggar: Nyheter, , Saab, Volvo

Kommentarer

#1
2011-07-28 13:27

Kevin, rubriken är mindre bra.... Den motsäger artikeln.

I övrigt tror jag Stefan Elfström är "diplomatisk". Känsligt ämne, det där.

#2
2011-07-28 15:02

Tack för synpunkterna!

Kan hålla med om att den kanske var något missvisande. Ibland går det inte att vara kort och samtidigt 100% korrekt.

Har ändrat rubriken, men tycker inte den nya heller är optimal, dock något bättre.

/Kevin Carlsson, tillförordnad webbredaktör

#4
2011-07-29 10:38

Kan det inte vara så enkelt att de tror på vad de åstadkommit?

#6
2011-07-29 14:24

det hjälper ju inte långt att lösa EIB-lånet... alla andra skulder som ackumulerats samt kostnaden för att dra igång produktionen är en ryggsäck ingen vill bära... SAAB är så troligen så gott som uppstyckat och allt av värde borta.

#8
2011-07-29 22:08

Djupt tragiskt den cyniska situation tjänstemännen på SAAB befinner sig i. Önskar verkligen dem bättre. Frågan är bara hur många ingenjören det finns på SAAB numera?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.