Bild
Nästa artikel
Imorgon är Volvo Museums Dag

Imorgon är Volvo Museums Dag

Nyheter

På lördag firar Volvo Museum sin egen dag och det med flera aktiviteter och spännande gäster - som Moores P1800.

Museet i Göteborg har öppet som vanligt mellan 11-16, men med ännu fler aktiviteter och gäster. Utöver Roger Moores P1800, som vi skrev om igår, kommer även rekordlastbilen Iron Knight att finnas på plats. 

Det hålls även gratis guidad visning klockan 12 och 14, ställs upp en hoppborg och Hisingens Nationalorkester står för musikunderhållning. Det är också i samband med denna dag som man öppnar upp den nya utställningen "Volvo Duett i samhällets tjänst". 

- Vi är så glada att kunna ägna en hel utställning åt denna modell som spelat en sådan viktig roll i många människors yrken, berättar Sören Nyeboe, VD på Volvo Museum.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
2018-05-25 18:24

För de bilintresserade skulle detta vara ett intressant ställe att besöka under helgen. Detta är nog ett roligare / mer intressant ställe än Liseberg, om du frågar mig ;o )

#2
2018-05-25 20:16

Jag har haft två Duetter i tjänsten, en första med delad vindruta. Nu är de museiföremål. Vad är jag själv då?

#3
2018-05-27 12:54

Inget fel med att vara museiföremål, folk beundrar på håll och drömmer om att någon gång gång äga en ;-)

Det var 20 år sedan jag var på Volvos Museum och det är riktigt bra, konceptbilarna på 80 talet är intressanta men det som slog mig mest var hur den galna designen på Volvo ECC blev verklighet med Volvo S80.
Intressant hur bildesigners ibland har förmågan att se designtrender som kommer.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.