Bild
Nästa artikel
Hyundai visar nya konceptet Intrado

Hyundai visar nya konceptet Intrado

Nyheter

Hyundai visar redan nu en första smygtitt på den kommande konceptbilen Intrado, trots att månader återstår till avtäckning.

Hyundais konceptbil Intrado ska egentligen inte visas upp förrän på bilsalongen i Genève i mars, men redan nu väljer biltillverkaren att bjuda på en första smygtitt.

Enligt Hyundai är bilen döpt efter flygplansvingens undersida. På Hyundais PR-språk heter det att bilen inspirerats av flygplan, något som ska märkas i att man använder avancerade material, eliminerar onödig vikt, bygger designen på funktionalitet och har en högeffektiv drivlina.

Intrado är enligt Hyundai byggd med avancerade lättviktsmaterial, vilket gör att den är lättviktig på ett sätt som ”kan förändra hur bilar byggs i framtiden”. Stora ord som återstår att se om de håller för en verklig prövning. Under huven sitter nästa generations bränslecellsmotor, som ska vara både mindre och lättare än den drivlina som finns i Hyundai ix35.

Räkna med att mer detaljerad information om Hyundai Intrado presenteras när mars månad står för dörren.

Diskutera: Vad tycker du om Hyundai Intrado?

Taggar: Nyheter, , Hyundai

Kommentarer

#1
2014-01-02 10:45

Nu när det finns led-lampor till bilarna så verkar det som om designers försöker göra så konstiga lyktarrangemang som möjligt.

#2
Claes T
2014-01-03 20:27

Instämmer med Hacken.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.