Bild
Nästa artikel
Hyundai utlovar prestanda och elektrifiering till Paris

Hyundai utlovar prestanda och elektrifiering till Paris

Nyheter

Det börjar närma sig för Paris-mässan, där Hyundai kommer visa prestandamodeller och mer av framtidens mobilitet.

Hyundais arbete mot framtiden bygger på tre olika områden; Future Mobility, N-High Performance och Design. Runt dessa tre områden har man också format sin närvaro på Paris Motor Show 2018. 

- Med våra N-modeller har vi börjat injicera känslomässiga värderingar i varumärket och nu breddar vi prestandaportföljen ytterligare med i30 Fastback N, säger Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product på Hyundai Motor Europe. Dessutom befäster vi positionen som marknadsledare inom framtida mobilitet med vår starka uppställning elektrifierade bilar. Precis som redan demonstrerats med helt nya Kona Electric och NEXO så gör vi framtidens mobilitet tillgänglig för kunder redan idag.

Paris-mässan blir världspremiär för i30 Fastback N, märkets andra europeiska prestandabil, och i30 N Option som ger sportigare betoning till vanliga i30 N. På konceptsidan får vi se Le Fil Rouge och flera andra koncept som introducerar märkets nya designkoncept "Sensous Sportiness". 

Diskutera: Vad vill du se mer av från Hyundai? 
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
2018-09-14 13:33

Betydligt mer intressant än Citroens kommande modeller. Grodätarna kan man inte lita på....fullt ut.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.