Bild
Nästa artikel
Hyr en Lotus Evora på semestern

Hyr en Lotus Evora på semestern

Nyheter

Tillbaka efter en lång och skön semester? Okej, då ger vi dig en hyrbil att drömma om tills nästa ledighet inträffar.

Hyrbilsfirman Hertz låter meddela att man nu kan erbjuda Lotus Evora som hyrbil. Evora blir den första bilen i en ny hyrgrupp som heter Adrenaline Range.

Den 2+2-sitsiga (med barn bak alltså) bilen kommer att vara tillgänglig på utvalda anläggningar i Frankriken, Tyskland, Italien, Spanien och England. Det rör sig mest om anläggningarna vid flygplatser eller i storstädernas stadskärnor.

Evora har en motor på 276 hästkrafter, når 100 km/tim på 5,1 sekunder och toppar 261 km/tim.

Läser man det finstilta ser man att Evora kommer kosta från 250 euro per dag, att den som hyr bilen måste var minst 30 år och kunna visa upp två kreditkort. Om du kvalar in finns det väl inte mycket att vänta på.

Diskutera: Vad tycker du om Lotus Evora som hyrbil?

Taggar: Nyheter, , Lotus

Kommentarer

#1
2011-08-17 12:53

Mycket bra, har man en bra bil själv så är oftast alternativen vid uthyrningsfirmor rätt trista. Evoran ska vara mycket bra att köra och skulle gärna uppleva den.

#2
2017-03-30 16:10

Låter grymt! men finns de att hyra fortfarande? Gjorde lite sökningar och lyckades inte hitta den. Kan väl tänka mig att den blir bokad fort och man man måste vara ute i god tid för att lyckas hyra. Sökte både hos Hertz och https://www.hyrabilspanien.se/

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.