Bild
Nästa artikel
Första bilderna på nya Cadillac CTS

Första bilderna på nya Cadillac CTS

Nyheter

På tisdag natt visar Cadillac upp nya CTS, men redan nu har närbilder på modellen läckt ut på nätet. Här ser du de första bilderna.

Bildläckor inför avtäckningar av nya modeller börjar bli vardagsmat i bilvärlden. Så sent som förra veckan läckte de första bilderna på två olika Mercedesmodeller ut i förtid. Nu har det blivit dags för ännu en läcka av bilder på en modell som ska visas upp på bilsalongen i New York nästa vecka.

Bilderna som läckt ut den här gången är närbilder på 2014 år modell av Cadillac CTS, som ska börja säljas under hösten 2013. Modellen smygstartar bilsalongen i New York då den visas redan natten mot onsdag svensk tid, dagen innan mässans pressdag.

På bilderna ser vi bland annat främre strålkastare vars design sträcker sig ut mot sidan av bilen. Vi ser också en aggressiv front och lite av en insida som är klädd i trä och läder.

För tillfället är även några av motoralternativen i lyxåket kända. Nya Cadillac CTS får en helt ny 3,6-liters V6:a med dubbelturbo, som ger 420 hästkrafter och ett vridmoment på 583 newtonmeter. Det är tillräckligt för att accelerera modellen från stillastående till 100 kilometer i timmen på 4,6 sekunder, med en toppfart på 275 kilometer i timmen.

Därutöver finns också valet på en något blygsammare 3,6-liters V6-motor som ger 321 hästar och en fyrcylindrig 2,0-litersturbo som ger 271 hästar.

Diskutera: Vad tycker du om nya Cadillac CTS?

Taggar: Nyheter, , Cadillac CTS

Kommentarer

#1
2013-03-25 18:14

Kan vara hur bra som helst, förblir en parentes i Sverige ändå. Gamla modellen säljs till kanonpriser.

#2
2013-03-26 09:29

Går inte att säga så mycket förrän man sett bilder på helheten men annars verkar bilen vara ganska ok

#3
2013-03-26 20:23

Det är en gåta att det bilmärket fortfarande existerar. Det borde inte kunna finnas så pass många med så dålig smak för design att de skulle kunna gå runt på sin försäljning.

#4
2013-03-26 21:56

Står en sådan utanför min port med US plåtar bak... Ser vass ut...

#5
2013-03-26 22:13

Bilderna på hela bilen har legat ute över ett dygn. Se t ex http://www.autocar.co.uk/car-news/new-york-motor-show/cadillac-cts-new-york-show-debut Snygg. Mer Mercedes än Mercedes själva. Förmodligen någon hederskodex i motorpressen att läcka rätt saker vid rätt tidpunkt som ViB följer. All högaktning för detta!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.