Bild
Nästa artikel
Fords eldrivna suv visas i november

Fords eldrivna suv visas i november

Nyheter

Mustang-inspirerat högbygge på el på gång.

En tecknad silhuett är allt vi får fram till den 18 november, då Fords eldrivna suv har premiär. Den sägs vara inspirerad av muskelbilen Mustang och räckvidden utlovas till upp till 60 mil. 

I Sverige blir det säljstart 2020, med de första leveranserna mot slutet av året. Men först visas alltså bilen i sin helhet på LA Auto Show i USA nästa månad. 

Diskutera: Vad tycker du om Fords kommande elbil?
Taggar: Nyheter, Ford

Kommentarer

#1
2019-10-25 08:10

En eldriven SUV med en räckvidd på upp till 60 mil? Antingen är det en glädjekalkyl av Guds nåde eller så har de klämt in en offantligt tung klump med kolbatteri i detta fordon. Skall vi gissa på 800 kg?

.

#2
2019-10-25 11:27

Stora och dyra bilar köps vanligen av personer som har råd att även köra mycket. Därför är det extra viktigt att biltypen byggs som energieffektiv elbil i stället för avgasbil.

#3
2019-10-25 12:24

Om linjerna följer samma mönster på denna SUV som i nya Puma och Kuga så tycker jag att Ford har fått till bra linjer. Nya Puma sticker i alla fall ut på ett bra sätt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.