Bild
Nästa artikel
VinFast sedan.
VinFast sedan.
VinFast suv.
VinFast suv.
VinFast sedan.
VinFast sedan.
VinFast sedan.
VinFast sedan.

Folkvald design från VinFast

Nyheter

Vietnamesiska bilföretaget anordnade omröstning om vilket utseende deras nya sedan och suv skulle ha.

Vi har tidigare berättat om Vietnams nya biltillverkare VinFast som har globala ambitioner. De deltar på internationella bilsalongen i Paris i oktober med två utställningsobjekt: en sedan och en suv. Fordonen är formgivna av italienska Pininfarina och utseendet röstades fram av över 60.000 vietnameser som valde sin favorit bland 20 designskisser. 


Suven och sedanen börjar levereras i Vietnam 2019. Längre fram planerar VinFast att exportera sina fordon till resten av världen. 

Diskutera: Vad tycker du om utseendet på VinFast-bilarna?
 
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
2018-09-11 11:36

Ser bra ut tycker jag, speciellt sedanen. Litet Honda Accord-vibbar när man ser den i profil!

#2
2018-09-11 12:39

Ja dessa var det inget större fel på. SUV'n kanske var lite väl mycket karbonkopia på BMW X5 - å andra sidan verkar de ritat av första generationen, som är snyggast ;) Sedanen var riktigt trevlig. Håller med ToRy om att den har lite Accord över sig. 90-tals-Accord that is. Men inget fel med det. Lite klassiska grova sedanformer uppskattas bland dagens halvkombicoupétvålkoppar.

Namnet låter dock precis som en grafikkortstillverkare :P

#3
2018-09-14 18:56

Inte alls oävet!
Det slår mig att när man skalar bort alla plåtveck som varit förhärskande en tid och istället renodlar mjuka, sammanhållna linjer, så hamnar man ganska nära Sabb 9-3.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.