Bild
Nästa artikel

Följ bloggare Bäcklunds resa från Kiruna till Stockholm

VIBILAGARE.SE PÅ VÄG:

Vi Bilägare ger sig ut på de svenska vägarna. Bloggare Bäcklund ska ta sig från Kiruna till Stockholm - och du kan följa hela vägen.

Den 2 december startar redaktionschef/bloggare Håkan Bäcklund bilen och beger sig från Kiruna till Stockholm. 125 mil ska avverkas på två dagar, och du kan följa resan på Vibilagare.se.

På vägen kommer Håkan Bäcklund att blogga om vägrenar och dikesrenar, konstiga ortnamn, snörök, fartdårar och mycket mer.

Resan startar vid lunchtid den 2 december, så håll koll på Vibilagare.se för det kommer att bjudas på många skratt och intressanta tankegångar.
Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
Tobbe
2008-11-27 17:07

Låter som en dröm för mig. Har alltid älskat att köra bil och framförallt långa resor. Låter som en intressant grej och ska nog ta och följa resans gång.

#1
Owe Karlson
2008-11-29 17:39

Tja, gjorde denna resa för sista gången på hösten 1965 i en Opel rekort 1960 års modell. Hade då bott i Kiruna de senaste 6 åren och var nu på väg mot Trelleborg och en ny anställning. Resvägen var ju i och för sig i´nte obekant mot Stockholm, men sedan, söder om Stockholm var det i stort sett nya trakter. Själv Värmlänning hade jag tidigare vikit av senast vid Gävle. Ska bli intressant att se vad som kommer ut av denna resa i en betydligt modernare bil.

#1
Anders
2008-11-30 22:10

Tragiskt att han kör en Japansk bil istället för en SAAB Biopower eller Volvo Flexifuel då vi alla måste bidra och dra vårt strå till stacken. Dessutom borde resan göras genomföras på etanol, för miljöns skull. Bojkotta hans reportage!!!!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.