Bild
Nästa artikel
Experternas bästa tips: Tänk på detta vid begagnatköpet

Experternas bästa tips: Tänk på detta vid begagnatköpet

Nyheter

Mycket att tänka på innan du slår till – så undviker du de vanligaste missarna. Lyssna på reportaget i senaste avsnittet av Vi Bilägares podcast.

Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Erik Söderholm, Anders Helgesson, Klas Skarin, Nils Svärd, Carl Hempel och Tommy Wahlström.

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan genom att trycka på play-knappen. Du kan prenumerera på Vi Bilägares podcast helt gratis via iTunes eller valfri podapp! Vi finns också på Spotify!

Trevlig lyssning önskar Vi Bilägares redaktion!

Diskutera: Vad tyckte du om detta avsnitt?

Taggar: Nyheter

Kommentarer

#1
2020-08-10 22:29

Förövrigt borde ju redaktionen berätta om de kampanjer Toyota verkstäderna gör just nu på modellerna av franskt ursprung Toyota Pro Ace, ca 30 tal olika kampanjer som ska åtgärdas. Så går det när franskt är inblandat enligt Toyota mekaniker som menar att man borde bygga sina egna transportbilar som man gjorde förr, då var det inte så mycket fel som skulle åtgärdas och om man jämför med andra Toyota modeller så är det stor skillnad, allt enligt mekaniker som jobbar med Toyota och de om några borde veta. Så hör med Toyota Sweden vad det är som åtgärdas på de franskbyggda transportbilarna. Är någon förvånad?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.