Bild
Nästa artikel
Då har nya Touareg premiär

Då har nya Touareg premiär

Nyheter

Volkswagen avtäcker snart tredje generationen av sin stora suv, som har en ny typ av förarmiljö.

Den som vill se Touareg på riktigt gör bäst i att ta sig till Beijing lagom till den 23 mars, för det är där och då som Volkswagen förlagt premiären av suven. Anledningen till att det blev just Kina är att det är Volkswagens största enskilda marknad och regionen växer snabbast i världen i suvsegmentet.

För att bygga upp intresse inför premiären har biltillverkaren offentliggjort en skiss på nya generationen. Volkswagen berättar att Touareg får en ny typ av förarmiljö, ”Innovision Cockpit”, som är helt digital där mätartavlor och infotainmentsystem sitter ihop.

Diskutera: Vad tycker du om Volkswagen Touareg?

 

Kommentarer

#1
2018-02-12 09:33

Små fönster och monsterhjul, allt är som vanligt...

#2
2018-02-12 20:36

Kollegorna på Teknikens värld visar ett bildspel på hur den kan se ut, http://teknikensvarld.se/bildgalleri/volkswagen-t-prime-concept-gte/ . Om bilen kommer se ut på det sättet interiört i verkligheten sätter VW en helt ny standard där Audi, BMW och Mercedes lär få svettigt i och med att det är premiumnivå. Dock kan VW aldrig bli premium på grund av sin storlek.

#3
2018-02-15 16:55

Ännu en onödig bummelklump.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.