Nästa artikel
Chevrolet Captiva får ansiktslyft
Nyheter

Chevrolet Captiva får ansiktslyft

Publicerad 25 februari 2013 (uppdaterad 26 februari 2013)
Det har blivit dags för Chevrolet Captiva att få sig ytterligare ett ansiktslyft, med nytt utseende både fram och bak.

Det var inte alltför länge sedan som Chevrolet Captiva lade sig under kniven och fick ett ansiktslyft senast. Nu är det ändå dags för nästa lyft i ordningen, som kommer att visas upp på mässgolvet i Genève i början av mars.

Ansiktslyftet består av flera ändringar både fram och bak på bilen. Tyvärr finns bara en bild på bilden tillgänglig, men där ser vi trots allt några av förändringarna.

På baksidan syns att Chevrolet Captiva får nya LED-bakljus, kromat avgasrör och en omgjord kofångare. Dessutom har bilen fått nya 18-tums aluminiumfälgar, samtidigt som fronten får omgjorda dimljus, lägre kofångare och ny grill.

Captiva får också ett par nya funktioner. Bilen kan nu öppnas och startas ”nyckellöst”, samtidigt som insidan får säten i nya färger och material. Dessutom utrustas bilen med tvåzoners luftkonditionering och får stolsvärme i baksätet.

När den ansiktslyfta versionen av Chevrolet Captiva når bilhallarna är för tillfället oklart.

Diskutera: Hur ser du på Chevrolet Captivas ansiktsyft?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2013-02-25 20:47
Raphael

"Tyvärr finns bara en bild på bilden tillgänglig"

Det var ju trevligt att vi får se en bild på bilden och att denna bild som vi ser bild på visar just en bil också, aktern på en bild t o m. Ja, är det bästa biten kanske? :) Är inte denna modell något otidsenlig förresten? Lite stor, törstig, dyr? Vi får väl se vad mer förändringar de har gjort...

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.