Bild
Nästa artikel
Nyheter

Biltillverkarnas bästa bus

Publicerad 3 april 2017 (uppdaterad 3 april 2017)
Första april inföll i lördags, och som vanligt passade flera bilmärken på att skämta till det. Här är några av deras försök att luras.
BMW dDrive hundkorg
Klart att vovven ska vila med stil. BMW:s specialbyggda hundkorg i nappa och kolfiber har en fläkt med dubbelturbo i tre lägen för att efterlikna en åktur ute på vägen.
Lotus katthjälm
Temat med sällskapsdjur fortsätter – Lotus har nämligen tagit fram en hjälm för husdjur, Lotus Pet Lid. Den är idealisk för sporbilsägare som vill ta med sina fyrbenta vänner på en fartfylld åktur.
 
McLarens fjäderskrud
Förbättrad aerodynamik lånad från fågelvärden. Modellen 570GT med Feather Wrap har 10.000 påklistrade artificiella fjädrar med kolfiberkärna. Och visst blev dörrarna ännu mer vinglika nu?
 
Lexus rensar omkörningsfilen
Någon ligger och såsar i vänsterfilen framför dig. Känns det igen? Tänk om du kunde flytta den bilen med hjälp av självkörande teknik och en slags ”filbetjänt”? Lexus Lane Valet är för bra för att vara sant, tyvärr.
 
Dacias solariebil
Dacia fick till en fyndig twist på ett existerande modellnamn. Med hjälp av ”Sundero” kan bleka britter få en dos konstgjort solljus i bilen.
Diskutera: Blev du utsatt för aprilskämt i lördags?

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.