Bild
Nästa artikel
Nyheter

Behöver du en paus från corona? Nu lanserar vi Kulgeneratorn!

Publicerad 29 april 2020 (uppdaterad 30 april 2020)
Smittspridning, ekonomisk kollaps och intensivvård. Rapporteringen om coronaviruset är extremt intensiv. Nu lanserar Vi Bilägare en sajt för dig som vill få en paus i coronarapporteringen.

Vi kallar den nya sidan Kulgeneratorn och här är tanken att du snabbt ska hitta något roligt att lägga några minuter på – en quiz, långläsning om ett intressant ämne eller en kul Youtubefilm. Vissa är helt åt det roliga hållet medan andra faktiskt kan innebära att du lär dig något nytt.

Bland godbitarna finns ett klipp där Trafikmagasinet testar Volvo 240, hundratals frågesporter från Vi Bilägare och vår förlagskollega Klassiker och långläsning om det som kallats ”världens bästa onödigaste bil”, Volkswagen Phaeton.

– Självklart är vi ödmjuka inför de enorma utmaningar coronaviruset för med sig. Det är nödvändigt med seriös rapportering kring coronaviruset och vi märker bland våra läsare att intresset för hur covid-19 påverkar bilbranschen är stort. Men samtidigt ser vi att många också vill ha en välbehövlig paus från coronarapporteringen och det är där Kulgeneratorn kommer in, säger Erik Söderholm, digital redaktör på Vi Bilägare.

Klicka här för att gå till Kulgeneratorn!


Kulgeneratorn påverkar förstås inte Vi Bilägares seriösa testverksamhet som är pågår för fullt. Du som är digital Premiummedlem eller prenumerant på papperstidningen håller dig enkelt uppdaterad med alla nya tester, granskningar och reportage som vi publicerar.

Kommentarer

#1 • 2020-04-28 08:11
Henrik M

Klippet överst till vänster är helt underbart om ni fått med hela, sidvindsstabiliteten är sådär kan man ju säga.....

#2 • 2020-04-29 14:29
hultarn

henrik, ja, det var med rysningar man såg den gunga fram.... haha

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.