Bild
Nästa artikel
Audi Q3 får ny insida

Audi Q3 får ny insida

Nyheter

Audi piffar upp insidan på modellen Q3 med hjälp av inslag i trä och aluminium, olika färgval samt LED-lampor.

Audi Q3 får insidan förskönad. Framför allt handlar det om att erbjuda kunderna fyra nya valmöjligheter för hur insidan ska se ut.

Audi har bland annat utvecklat en insida av mörkbrunt lärkträ. Man har undvikit att använda lack, vilket gör att träkänslan blir kvar.

Träets olika ålderfaster har betonats i tillverkningen. Yngre trä är mjukare och har ränderna upplyfta, medan äldre trä är hårdare med nedsjunkna ränder.

LED-Paket
Audi Q3 kommer också att uppgraderas med aluminium vars yta ger ett nätmönster där varje maska har 2,5 millimeter i diameter. Under detta finns en vit holografisk yta som tillsammans med överdelen skapar en 3D-effekt.

Instrumentpanelen i Audi Q3 kommer att finnas som tvåfärgad, med olika färgkombinationer att välja mellan.

Audi Q3 kommer även att kunna utrustas med ett LED-paket för interiören. LED-lamporna kommer med låg energiförbrukning bland annat att lysa upp dörrar, innertak, fotutrymme, speglar och förvaringsutrymmen.

Diskutera: Vad tycker du om Audi Q3:s uppgradering?

Taggar: Nyheter, , Audi Q3

Kommentarer

#2
2011-07-25 17:18

Blir säkert bra men Q3an är ju för FUL! en höjd A1 utseendemässigt och storleksmässigt.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.