Bild
Nästa artikel
Audi planerar elektrisk terrängkörare

Audi planerar elektrisk terrängkörare

Nyheter

Konceptet AI:Trail visas upp i sin helhet om några veckor.

Tyska biltillverkaren Audi laddar upp för bilmässan i Frankfurt i mitten av september. De kommer att ta med sig ett koncept på en fyrhjulsdriven elbil, tänkt att klara off-roadkörning. Namnet är AI:Trail quattro och än så länge får vi hålla till godo med en dåligt upplyst profilbild. 

Diskutera: Ser du fram emot premiären av Audis nya konceptbil?
 

Taggar: Nyheter, Audi

Kommentarer

#1
2019-08-26 10:07

Nej, när ska denna bil fylla en funktion. I Sverige är det tack och lov förbjudet att köra i terrängen och jag antar att det är förbjudet/privat mark i övriga delar av europa som hindrar terrängkörning. Möjligen för ökenkörning i afrika och Arabländerna, men räckvidd och tillgång till laddning begränsar även funktionen där.

#2
2019-08-26 10:51

Terrängbilar är väl något som uteslutande används i större städer?

#3
2019-08-26 11:06

@saabnisse

+1 :)

.

#4
2019-08-26 20:58

Kan de inte förbättra den, så kan bönder använda den som traktor också? Alltså, helt ärligt... varför denna fascinationen för terräng, i en tid där allt fler bor i städer? Jag önskar mer än allt annat att fokus ligger på minimalism, och energieffektiva lösningar... det är vad vi behöver framöver. Bort med terräng, plast och fyrhjulsdrift och annat "lull-lull" som vi inte behöver i nutid. Jag vill att bilen blir något framtidsmässigt, energieffektivt och med ren design...skippa alla "kruissiduller", och framförallt gör bilen aerodynamisk.. hjulhusen kan byggas in, bort med sidospeglarna (kamera) osv.

#5
2019-08-27 16:00

Såg ett reportage i Tysk Tv. Det var frågan om framkomlighet i svår terräng. Bilarna var suvarna Audi , MB och BMW. De testades mot en äldre Lada. Slutresultatet blev klar vinnare för Ladan ! Så gammal är ibland bäst .

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.