Nästa artikel
Så läser du Vi Bilägare digitalt
Information

Så läser du Vi Bilägare digitalt

Publicerad 11 december 2013 (uppdaterad 16 oktober 2023)
Nu kan du läsa tidningen via datorn, mobilen eller läsplattan. Så här gör du för att komma igång:

Som prenumerant på Vi Bilägare (oavsett om du är prenumerant på tidningen eller vårt digitala Premium-material) har du också tillgång till att läsa tidningen plus specialutgåvor i våra digitala kanaler. Du kan läsa den på datorn, i mobilen eller på läsplattan.

Så här gör du:
Det enda som behövs för att kunna läsa Vi Bilägare digitalt är ett konto. För att skapa ett konto behövs en e-postadress eller mobilnummer samt ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot.

OBS! Notera att ovanstående konto är samma som för att läsa Premium-materialet på Vi Bilägares hemsida – men inte detsamma som du använder för att kommentera artiklar.

Vill du läsa Vi Bilägare på datorn och är prenumerant?
1. Gå in på vibilagare.se/fri
2. Klicka på valfritt omslag
3. Om du inte har skapat något konto väljer du "Jag vill registrera en ny användare" under knappen för logga in. 
4. Skapa konto och verifiera därefter din prenumeration. 
5. Nu har du tillgång till Vi Bilägare på datorn, mobilen eller surfplattan. Du använder samma inloggning hela tiden och för alla OK-Förlagets titlar (Husbil & Husvagn, Klassiker samt Moped – förutsatt att du har en giltig prenumeration på respektive tidning).


Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp, vill du ha hjälp att aktivera din prenumeration anger du prenumerationsnummer, postnummer och mailadress. 

 
Vanliga frågor:
Fråga: När jag skapar mitt konto får jag ett felmeddelande. Varför?
Svar: Det kan bero på att prenumerationsnumret eller postnumret inte är korrekt ifyllda. Det kan också bero på att prenumerationen är nytecknad och ännu inte registrerad i vårt system. Om du skapat ett konto tidigare kan också prenumerationsnumret och postnumret vara låsta till det kontot. Ännu en anledning kan vara att du redan har ett konto kopplat till din mailadress. 

Fråga: Jag har ett konto på Vi Bilägares hemsida. Kan jag använda det kontot för att läsa tidningar och tester digitalt?
Svar: Ja, det är samma som för att läsa vårt Premium-material på sajten. Däremot inte detsamma som du använder för att kommentera. Följ instruktionerna ovan för att skapa kontot.


Fråga: Jag har tidigare haft access och läst Premium eller digital tidning men vid senaste inloggningen säger systemet att jag inte existerar. Varför då? 
Svar: När du aktiverar din inloggning väljer du om du ska identifiera dig med mobil eller epost, ditt val styr därefter kommande inloggningar. Prova därför gärna inloggning med det andra alternativet också.


Fråga: Har ni inte en app också? Svar: Nej, vi har slutat med uppdateringen av våra enskilda appar. Det betyder att om du redan har en app nedladdad så fungerar den fortsatt, men inga uppdateringar kommer att ske för nya operativsystem eller liknande. Istället hänvisar vi till webbinloggningen enligt ovan.

 

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.