Nästa artikel
Information och regler
Information

Information och regler

Publicerad 6 september 2010 (uppdaterad 5 december 2011)
Det här är Vi Bilägares avdelning för medlemmar på webben. Som medlem kan du bland annat kommentera artiklar, felanmäla din bil och delta i diskussioner i Vi Bilägares forum.

Att bli medlem är enkelt – klicka bara på ”Skapa nytt konto” i högerspalten. Medlemskapet är gratis och inte kopplat till en eventuell prenumeration.

För att använda Vi Bilägares medlemstjänster måste du följa våra regler.

Villkor:
1. Allt innehåll ägs av Vi Bilägare och OK Förlaget och får inte kopieras eller användas utan tillstånd. Upphovsrätten till texter och bilder innehas av respektive upphovsman.

2. Vi Bilägare och OK Förlaget har rätt att använda text och bilder som publicerats av medlemmar i redaktionellt material.

3. När medlemmar publicerar text och bild ansvarar varje avsändare för innehållet. Materialet får inte vara kränkande, utgöra hets mot folkgrupp, innehålla rasism, avse straffbara skildringar, innehålla pornografi, intrång i andras upphovsrätt eller bryta mot PUL.

4. Vi Bilägare tillämpar svensk lag och gör tydligt att varje medlem är personligt ansvarig för sina inlägg. Vi Bilägare förbehåller sig rätten att stänga av medlemmar som bryter mot avtalet.

5. Vi tillåter inte anonyma användarkonton. Du får använda alias, men din användarprofil måste innehålla ditt riktiga namn. Endast administratörer på Vi Bilägare har tillgång till denna information, du är fortfarande anonym sett ur andra medlemmars perspektiv. Medlemmar ger tillstånd till Vi Bilägare att föra register över användarkonton.

6. Vi kräver att medlemmar på Vi Bilägares webbplats visar respekt gentemot andra medlemmar, upprätthåller god samtalston och håller sig till ämnet. Vi Bilägare förbehåller sig rätten att stänga av medlemmar och plocka bort inlägg som strider mot dessa regler.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.