Bild
Nästa artikel
Vinterns bästa underhållning

Vinterns bästa underhållning

Annons

Står ditt fordon avställt på vinterhalvåret? Glöm då inte att underhållsladda batteriet. Ett enkelt sätt att spara pengar.

Att få starta upp entusiastfordonet efter en lång vinter är en härlig känsla. Men det speciella tillfället kan förstöras av något så simpelt som ett urladdat batteri.

Det räcker inte att förvara bil och/eller batteri i ett varmt garage. Ett batteri som står oanvänt för länge laddar ur oavsett.

Men med hjälp av en underhållsladdare så säkrar du batteriets funktion på premiärdagen – och förlänger livet generellt för batteriet.

Black & Decker BDV090 är en robust och avancerad underhållsladdare för alla blysyrabatterier på 6V och 12V. Tack vare de långa sladdarna kan du låta batteriet sitta kvar i bilen, om den står i garaget. Eller så plockar du ur bilbatteriet och låter BDV090 göra jobbet inomhus under vinterhalvåret. 

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.