Bild
Nästa artikel
Swedol växer – ny butik i Trollhättan

Swedol växer – ny butik i Trollhättan

Annons

Nu täcker butikskedjan Swedol upp bättre i Västra Götaland. Med en ny och lättillgänligt butik i Trollhätan fortsätter expansionen.

Den marknadsledande yrkeshandelskedjan Swedol fortsätter sin expansion, nu genom öppnandet av en butik i Trollhättan. Trollhättan har en innovativ tradition som är väldigt stark och som föder nya idéer och nya företag med expansionsmöjligheter. Totalt finns det 3 800 företag registrerade i kommunen.

– Trollhättan är en mycket expansiv kommun med högt ställda mål avseende utvecklingen av kommunen och dess näringsliv. Det är en naturlig ort för Swedol att etablera sig i, säger VD Markku Piippo.

– Swedols strategi ligger fast. Vi ska ha en fortsatt god omsättningstillväxt med bibehållen lönsamhet genom att öppna nya butiker i kombination med en ökad försäljning i befintliga butiker, fortsätter Markku Piippo.

Till butikschef har Linda Fläder utsetts.
– Butikens placering är lättillgänglig och smidig och den är belägen i ett expansivt och välbesökt affärsområde. Det är verkligen på tiden att Swedol etablerar i Trollhättan för vi behövs, säger Linda Fläder.

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.