Bild
Nästa artikel
Jänkarna jublar: Skruvat expanderar

Jänkarna jublar: Skruvat expanderar

Annons

Mitt uppe i renoveringen av en jänkare men saknar delar? Lösningen kan finnas hos Skruvat som nu tar in bildelar från USA.

E-handelsföretaget Skruvat.se, som säljer bildelar och biltillbehör på nätet, lanserade i veckan ett omfattande program av bildelar till amerikanska bilar från 1950-talet fram till idag.

Satsningen följer den tidigare fastlagda strategin om att tillhandahålla ett så brett och komplett produktutbud som möjligt för att vara det primära bildelsalternativet på nätet för alla bilägare.

Bland Skruvats kunder finns många bilentusiaster som har gamla amerikanska bilar och efterfrågan på delar till nyare amerikanska bilar har också ökat de senaste två åren.

– Marknaden i Sverige är inte speciellt stor, men vi ser detta som ett bra komplement till övrigt produktutbud där vi ökar servicen mot befintliga kunder samtidigt som vi attraherar nya, säger Peter Jakobsson på Skruvat.se.

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.