Bild
Nästa artikel
Autoexperten öppnar i Strängnäs

Autoexperten öppnar i Strängnäs

Annons

I Strängnäs finns stort intresse för USA-bilar. Det ser Örjan Gustavsson, butikschef i kedjans nya butik, som en fördel.

– Här finns många bilägare som mekar själva, många verkstäder och mängder med bilintresserade. Det gör det roligt att ha butik och sälja tillbehör och reservdelar till bilar. För alla här som äger, kör och mekar amerikanska bilar kan vi dessutom erbjuda ett stort sortiment av bildelar, avgassystem och specialdelar i vårt samarbete med Hansen Racing, berättar butikschef Örjan Gustavsson.


Örjan Gustavsson driver sedan tidigare Cramo i Strängnäs. Bolaget hyr ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin bland annat. Autoexpertens nya butik ligger i samma byggnad som Cramo, i Ulvhälls industri- och handelsområde.

– Det är praktiskt. Det finns bilfirmor och verkstäder nära oss och många hantverkare hittar hit sedan tidigare. Läget är lite kaxigt, inte så långt bort från vår största konkurrent, mitt i ett område som alla i Strängnäs med omnejd känner till.

Autoexpertens butik öppnade i mars och har redan gått över förväntan. Det finns utrymme att anställa fler medarbetare och expansionsplanerna för att även kunna starta en Autoexperten verkstad har kommit långt.

– Vi har en lokal i samma hus som görs om till verkstad. Dessutom kommer fler verkstäder i närområdet att knytas till Autoexperten under det kommande året, säger Örjan Gustavsson.

Butiken kommer att markera sin närvaro i Strängnäs lite tydligare framöver.

– Vi planerar en leverantörsdag med lite jippo i mitten av juni, det blir ett bra tillfälle att visa vad vi erbjuder och uppmärksamma ännu fler på att Autoexperten är på plats.

Taggar:

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.