Nästa artikel
Hur kollar jag isoleringen i Mazda CX-60?
Bilfrågan

Hur kollar jag isoleringen i Mazda CX-60?

Publicerad 2024-05-06 05:00
Vi Bilägare svarar.

På vardagar svarar Vi Bilägare på läsarfrågor om bilar och trafik. Vill du att vi ska svara på din fråga? Mejla till bilfragan@vibilagare.se.


Fråga: Fick min Mazda CX-60 levererad i februari 2023 och har igenkännande följt er rapportering. Jag har precis fått den sjätte återkallningskampanjen på ett års ägande, nu gällande fjädern för styrväxeln.

I er senaste artikel ser jag något nytt, att det tydligen kan saknas isolering i bakdörrarna. Har haft och hört om många olika problem men inte detta. Jag undrar om/hur man enkelt kan kolla om ens (måndags)exemplar är drabbat av det här?

Gunnar Ohlsson 

Svar: Jag tog kontakt med testlaget med din fråga. Och nej, det finns tydligen inget sätt att själv kolla, annat än att demontera dörrklädseln. Men det ska vara tidigt levererade bilar som kan ha det här felet. Vi föreslår därför att du begär hjälp av din verkstad, varför inte i samband med nästa åtgärd – men nämn det innan ditt besök.

Det visade sig för övrigt att Vi Bilägares långtestbil hade isolering och den levererades ändå förhållandevis tidigt. Så det är inte säkert att din bil är utan. Och vi ger trots vissa bekymmer plus för verkstädernas bemötande.

Ämnen i artikeln

Kommentarer till artikeln (3)

  • 2024-05-06 15:06 Nja, skulle huven lämnas…
  • 2024-05-06 10:26 Är väl bara när bilen står…
Läs kommentarer och diskutera

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.