Nästa artikel
Bilfrågan: Skydd till Juke?
Bilfrågan

Bilfrågan: Skydd till Juke?

Publicerad 29 mars 2021
"Ägare till Qashqai och Pulsar 1.2T-ägare får ett skydd som skall sitta i fronten. Varför får inte jag som Juke-ägare ett likadant?" Vi Bilägare svarar.
På vardagar svarar Vi Bilägare på läsarfrågor om bilar och trafik. Vill du att vi ska svara på din fråga? Fyll i formuläret eller mejla till bilfragan@vibilagare.se.

Fråga:
Jag har noterat att motorn tappar effekt och ibland stannar vid snabb väderomställning från varmt till kallt. Det är på grund av att fukt samlas och kondenseras i intercooler/insug där det då kan bildas en ispropp. Ägare till Qashqai 1.2T och till Pulsar 1.2T-ägare får ett skydd som skall sitta i fronten på bilen vid viss väderlek. Varför får inte jag som Juke 1.2T-ägare ett likadant skydd?
AA

Svar
Vi ställde frågan till Nissan Sverige som svarar att man inte uppmärksammat några sådana problem på Juke och därför finns heller inget sådant skydd. Men Nissan Sverige har vidarebefordrat frågan uppåt i organisationen och återkommer om mer information finns. Finns det fler som upplevt detta problem så hör gärna av er.
Erik Rönnblom, Vi Bilägare

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.