Bild
Nästa artikel
Vi vill veta vad du tycker om din bil!

Vi vill veta vad du tycker om din bil!

AutoIndex 2020

Dela med dig av dina åsikter om bilägandet för att vi ska kunna sätta tryck på bilbranschen. Dessutom kan du vinna priser för 25.000 kronor.

I år genomförs Sveriges mest omfattande konsumentundersökning om bilar, AutoIndex, genomförs för 20:e gången i rad. 

Det finns inga som kan bedöma sina bilar och eftermarknaden så bra som bilägarna själva. Därför är den här undersökningen värdefull, både för dig som bilägare och för branschen som helhet. Med hjälp av dina åsikter kan vi påverka branschen i rätt riktning för att det ska bli förbättringar. Som tack för hjälpen för att du är med i undersökningen deltar du i en utlottning av resepresentkort till ett värde av 25.000 kronor.

Undersökningen består av en rad frågor om bilägande, till exempel bilens kvalitet, komfort, köregenskaper, bränsleekonomi, samt nöjdhet med verkstäder och återförsäljare.

Gå in på länken här nedanför, och besvara frågorna om ditt bilägande. Ta god tid på dig, räkna med att det tar 15-20 minuter att gå igenom hela materialet. Undersökningen genomförs i samarbete med Loyalty Group.

Resultaten kommer att offentliggöras i maj månad 2020.

Länk till undersökningen AutoIndex 2020.
Taggar: AutoIndex

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.